Stoiximan Super League

Είδε Σουλεμάνα για Ολυμπιακό ο Ντε Μπαρτόλο

Την περίπτωση του Καμαλντίν Σουλεμάνα φέρεται να τσέκαρε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, στο πρόσφατο ταξίδι του στη Σκανδιναβία.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αρκετούς παίκτες τσέκαρε στο διάστημα της παρουσίας του στην Σκανδιναβία ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού ακούστηκε από την πρώτη στιγμή πως πήγε να δει τον Πιόνε Σίστο που τα τελευταία χρόνια παίζει στην πρωτοπόρο της Δανίας Μίντιλαντ, όμως δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που πέρασε από το «μικροσκόπιό» του.

Σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου αναφέρουν πως ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε ήταν ο Καμαλντίν Σουλεμάνα. Πρόκειται για τον 19χρονο εξτρέμ, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2020 ανήκει στην Νόρτζελαντ και σε 26 συμμετοχές μετράει 9 γκολ και 6 ασίστ.

Μάλιστα, αρκετές ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να παρακολουθούν την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων ο Άγιαξ, η Λιόν, η Λεβερκούζεν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Ολλανδία, πριν από μερικές ημέρες, έγραψαν πως ο Άγιαξ προσφέρει 11,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ, όμως αν φτάσουν στα παραπάνω επίπεδα τα ποσά δύσκολα θα μπορέσει να τα πλησιάσει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x