Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για ΟΦΗ Σισέ και Μπα, επιστρέφει ο Χάμες Ροντρίγκες

Επιστροφή Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (9/10, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ ο Μίτσελ άφησε, τελικά, εκτός Σισέ, Μπα, αλλά και Κούντε.

Αρκετές… αλλαγές, απουσίες, αλλά και επιστροφές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (9/10, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Κρητικούς, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τον Χάμες Ροντρίγκες, o οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, αλλά και τον Χουάνγκ.

Ωστόσο, εκτός έμεινε ο Παπέ Αμπού Σισέ -προκειμένου να ηρεμήσει μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6- αλλά και οι Μπα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Σαμασέκου και Κούντε.

Ο Μίτσελ, όπως όλα δείχνουν, θα φρεσκάρει την ομάδα, αλλά είναι άγνωστο ακόμα τι αλλαγές θα κάνει, προκειμένου να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x