Stoiximan Super League

«Ελάχιστη η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Ρόμα για Σολμπάκεν»

Μια ανάσα από τον Όλα Σολμπάκεν φέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα από την Ιταλία.

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Όλα Σολμπάκεν! Σύμφωνα με ποστάρισμα του δημοσιογράφου, Ατίλιο Μαλένα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό και πλέον η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία για να έχει θετική κατάληξη.

Συγκεκριμένα, η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ελάχιστη, όπως γίνεται γνωστό, κάτι που σημαίνει πως οδεύουμε σε deal και ο 22χρονος εξτρέμ φαίνεται πως… πιάνει λιμάνι!

«Συνεχείς επαφές για Σολμπάκεν από τον Ολυμπιακό: η απόσταση μεταξύ προσφοράς και ζήτησης πλέον είναι ελάχιστη μεταξύ των Ελλήνων και της Ρόμα», αναφέρει το τιτίβισμα.





Ο Σολμπάκεν αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο από τη Ρόμα, αφού δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπόντο/Γκλιμτ. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει να βρει τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και όλα δείχνουν πως αποχωρεί.

Σύμφωνα και με όσα αναπαράγονται στην Ιταλία, η μεταγραφή του Σκανδιναβού ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα υπήρξε τιτίβισμα του έγκυρου Νικολό Σίρα, λέγοντας πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ο Σολμπάκεν με τη Ρόμα έχει 15 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ με την Μπόντο/Γκλιμτ είχε γράψει 91 ματς με 20 γκολ και 24 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x