Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της Λεβάντε Ρούμπεν Βέζο ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα της ισπανικής «As» κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού της Λεβάντε, Ρούμπεν Βέζο!

Κρούση στη Λεβάντε για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Βέζο, έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As»!

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο 28χρονος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Λεβάντε πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, με τους Πειραιώτες να έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, στο... παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται επίσης ομάδες από Ισπανία και Τουρκία.

Ο Βέζο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την πορτογαλική Βιτόρια Σετούμπαλ, πριν μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός και στην Γρανάδα.

Με τη φανέλα της Λεβάντε έχει πραγματοποιήσει 116 εμφανίσεις, ενώ έχει ήδη αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια της ομάδας του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x