Stoiximan Super League

Ξανά για Μπιόρκαν ο Ολυμπιακός

Με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Χολέμπας και αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός άλλου αριστερού μπακ-χαφ.

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αντρέ Μπιόρκαν για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Από χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει μεταφέρει την πληροφορία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως με τα σημερινά δεδομένα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους Πειραιώτες ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος φέρεται να μην αποδέχεται την πρόταση που του έχει καταθέσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ωστόσο, ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ενόψει του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνονται για την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας και σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Μπιόρκαν, ο οποίος είχε ακουστεί τον Ιανουάριο και τότε είχε έρθει ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο Νορβηγός άσος δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπόντο Γκλιμτ που λήγει τον Δεκέμβριο του 2021 και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως σκέφτονται να κινηθούν εκ νέου για την απόκτησή του, όμως ήδη ακούγεται πως τον «βλέπουν» ομάδες από την Ιταλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα επιστροφής του Λεονάρντο Κούτρη, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x