Stoiximan Super League

«Μπάγερν, Ολυμπιακός και άλλες ομάδες για τον Ντε Λα Φουέντε της Μαρσέιγ»

Ιταλός δημοσιογράφος μπλέκει τον Ολυμπιακό αλλά και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες σε σενάρια για τον εξτρέμ της Μαρσέιγ, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ένα ακόμη όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αναφορικά με την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ. Αυτή τη φορά ο αξιόπιστος Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 16 ματς με τη Μαρσέιγ.




Παρόλα αυτά, η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Ολυμπιακό. Βασικά, είναι αρκετά δύσκολη αφού υπάρχουν πολλοί και μάλιστα… βαρβάτοι σύλλογοι που τσεκάρουν την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται στα ραντάρ της Μπάγερν Μονάχου, ενώ τον ποδοσφαιριστή εξετάζουν και οι Μπέρνλι, Μπεσίκτας, Γκλάντμπαχ και Πόρτο.

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, για πόσο δύσκολη περίπτωση μιλάμε, με τον Ιταλό δημοσιογράφο πάντως να υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες είναι στο κόλπο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x