Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μουνίρ Σουιάρ της Μπασακσεχίρ»

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, Μουνίρ Σουιάρ, της Μπασακσεχίρ.

Την περίπτωση του Μουνίρ Σουιάρ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντίν, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ της Μπασακσεχίρ.

Φέτος, ο νεαρός Γάλλος με ρίζες από το Μαρόκο, ξεκίνησε την χρονιά στην Μπασακσεχίρ, ενώ, το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρήκε στην Κασίμπασα, στην οποία και πήγε με τη μορφή δανεισμού μέχρι και το τέλος της σεζόν. Και με τις δύο ομάδες, κατέγραψε 46 συμμετοχές με 4 γκολ και 10 ασίστ σε Τουρκία και Ευρώπη.


O Σουιάρ, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λανς, προτού πάρει μεταγραφή αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντιζόν το καλοκαίρι του 2019. Τρία χρόνια αργότερα, η Μπασακσεχίρ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο, η βασική του θέση είναι εκείνη του αριστερού εξτρέμ. Από το 2015, είναι διεθνής με τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Γαλλίας, έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ηλιακές ομάδες των «τρικολόρ».

Σύμφωνα με το «Transfermarkt», η χρηματιστηριακή του αξία αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ, τον Οκτώβριο του 2020, όταν και αγωνιζόταν στη Γαλλία με τη φανέλα της Ντιζόν, είχε «αγγίξει» τα 9 εκατ. ευρώ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x