Stoiximan Super League

Κορυφώνονται οι επαφές Ολυμπιακού για Ντε Λα Φουέντε και Φουρνιέ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τη Μαρσέιγ για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε που είναι σε πρώτο πλάνο για εξτρέμ, αλλά και τον Ζουλιάν Φουρνιέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η κρισιμότητα της ρεβάνς με τη Σλόβαν την ερχόμενη Πέμπτη δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό υπάρχει… παύση στα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειες για απόκτηση εξτρέμ και σε πρώτο πλάνο έχει περάσει πλέον ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο 21χρονος Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο ανήκει στη Μαρσέιγ και έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Πειραιώτες. Είναι πολύ γρήγορος, ικανός στο ένας εναντίον ενός και πολύ εξελίξιμος. Ο παίκτης που αναδείχθηκε από την περίφημη Masia της Μπαρτσελόνα και έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα της, είχε την περασμένη σεζόν 22 εμφανίσεις και 3 ασίστ με την ομάδα της Μασσαλίας παρότι ταλαιπωρήθηκε από δύο τραυματισμούς στο δεύτερο μισό της περιόδου (θλάση τον Ιανουάριο, αρθροσκόπηση τον Απρίλιο). Τον παίκτη διεκδικούν επίσης Μπεσίκτας και Μπέρνλι, ωστόσο η πρώτη δεν παίζει στην Ευρώπη και η δεύτερη είναι στην Championship. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Λα Φουέντε εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τους Άβιλα και Αλίγιαγκιτς που απέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός. Στην ατζέντα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον οποίο επίσης εξετάζουν Μπεσίκτας και Μπέρνλι!

Ολυμπιακός: Επαφές για Ντε Λα Φουέντε και Φουρνιέ

Σε ό,τι αφορά στον Ζουλιάν Φουρνιέ, οι επαφές με τον Γάλλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι σε εξέλιξη. Ο 48χρονος για πάνω από 10 χρόνια έκανε εξαιρετικό έργο στη Νις εντοπίζοντας πολλούς παίκτες που είχαν μεγάλη εξέλιξη και μεταπωλητική αξία. Τον Ιούλιο παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση σε επίπεδο στρατηγικής. Ο Ολυμπιακός, μέσω και των διασυνδέσεων που έχει στη Γαλλία, προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει το πρότζεκτ του, αλλά ο Φουρνιέ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ακόμη και εκτός της χώρας του.

Παράλληλα με τις υποθέσεις εξτρέμ και τεχνικού διευθυντή, τρέχουν και άλλα ζητήματα, όπως της απόκτησης «δεκαριού» (μολονότι ο Σκάρπα είναι κλεισμένος για τον Ιανουάριο) αλλά και των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ. Ήδη ο Πέπε οδεύει προς την Ανκαραγκουτσού και θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να επιμένουν πως είναι θέμα ημερών να φύγει και ο Τικίνιο για την Μποταφόγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x