Stoiximan Super League

Επιβεβαίωση: Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ Ατρομήτου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ατρομήτου για να γίνει το ματς με την ΑΕΚ.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα του Περιστερίου, που δεν άρχισε ποτέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρέμβουν στη διαδικασία υπέρ του Ατρομήτου ζητώντας την απόρριψη της ένστασης της ΑΕΚ, την απαλλαγή των γηπεδούχων από κάθε ευθύνη για την μη διεξαγωγή του αγώνα και την επανάληψη του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός καταλογίζει ευθύνες στον διαιτητή Βαγγέλη Μανούχο για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του και άκυρη μέτρηση που δεν ανταποκρίνεται στους κανονισμούς της FIFA και θεωρεί ότι ο Ατρόμητος δεν έχει καμία υπαιτιότητα καθώς οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί την ημέρα του αγώνα δεν καθιστούσαν εφικτή την αποκατάσταση του προβλήματος, το οποίο έτσι κι αλλιώς προκαλούσε η προβληματική μέτρηση από πλευράς του Διαιτητή.

Η εκδίκαση, στην οποία θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση και ο Παναθηναϊκός, έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη το μεσημέρι και η απόφαση θα βγει πιθανότατα την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x