Stoiximan Super League

Επιβεβαίωση για τις συζητήσεις Ολυμπιακού-Σκάρπα προκειμένου να κλείσει ο παίκτης για τον χειμώνα

Πηγές από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές κινούνται όντως για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα για τον χειμώνα, όταν και θα μείνει ελεύθερος.

Η προσπάθεια που γίνεται από τον Ολυμπιακό για να κλείσει ως ελεύθερος ο Γκουστάβο Σκάρπα για τον χειμώνα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά από πηγές των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν στην πατρίδα του - με τη Φλαμένγκο να φέρεται να παρακολουθεί και εκείνη την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Σκάρπα έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 με τη «βερντάο», κάτι που σημαίνει πως μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα για τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα την 1η Ιανουαρίου το 2023.

Στον Ολυμπιακό έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί από τώρα ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο οι άνθρωποι της Παλμέιρας προτιμούν, όπως φαίνεται, να διατηρήσουν τον Σκάρπα στο ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα τον χάσουν δίχως αντίτιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x