Στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με φόντο την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Ο Βάσκος τεχνικός ήθελε να αποφορτίσει τους «ερυθρόλευκους» μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπηκη και στο πρωτάθλημα, όμως από σήμερα άπαντες είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν ρυθμούς, αφού σε έξι μέρες είναι το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του συλλόγου.

Η προπόνηση σήμερα έχει οριστεί στις 10:30 και θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, αφού θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός παίκτη, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τη μεικτή ζώνη και θα μιλήσουν στους ρεπόρτερ.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της προετοιμασίας, όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε από το πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και από τη στιγμή που θα κάνει φουλ προπονήσεις, θα είναι πανέτοιμος για τον τελικό. Ως εναλλακτικές λύσεις, πάντως, υπάρχουν ο Ρίτσαρντς και ο Κίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x