Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη την… καβάτζα για τρεις λόγους»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το +11 και το +13 του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη… προίκα.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 - ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη βαθμολογική διαφορά του +11 από την ΑΕΚ και +13 από τον ΠΑΟΚ, την έχει ανάγκη για τρεις λόγους.

Πρώτον, επειδή το πρωτάθλημα έχει 21 αγωνιστικές. Όπερ σημαίνει κάθε ομάδα θα παλέψει για 63 βαθμούς ακόμα, που είναι πάρα πολλοί.

Ο Ολυμπιακός έχει τέλος Φλεβάρη τα παιχνίδια απέναντι στην Αταλάντα για το Europa League. Εφόσον, μέχρι τότε εξακολουθεί να έχει τη συγκεκριμένη διαφορά ή ακόμα καλύτερα για τον ίδιο, την έχει αυξήσει, θα υπάρχει το περιθώριο να κάνει focus σε αυτά τα δύο παιχνίδια και όχι να καίγεται για τους αγώνες πρωταθλήματος. Στο πρόγραμμά του έχει στις 13/2 την ΑΕΚ (εντός), 17/2 Αταλάντα (εκτός), 20/2 Βόλο (εκτός), 25/2 Αταλάντα (εντός) και 27/2 ΟΦΗ (εντός).

Τρίτον, ουδείς μπορεί να γνωρίζει τις επιπτώσεις από τις απουσίες του Κόπα Άφρικα, το οποίο φαίνεται στην παρούσα φάση ότι θα γίνει κανονικά στο Καμερούν. Με τον Ολυμπιακό να φαίνεται ότι θα στερηθεί τουλάχιστον πέντε παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x