Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός βλέπει τον Μπιέλσα ως αντικαταστάτη του Μαρτίνς»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να φαίνεται πως έχει κλείσει τον Κάρλος Κορμπεράν ωστόσο ο έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος Μπρούνο Ανδράδε, αναφέρει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ένα νέο όνομα-έκπληξη προκύπτει για τον πάγκο του Ολυμπιακού και τον αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς! Μπορεί νωρίτερα να έγινε γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προσλάβουν ως αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού τον Κάρλος Κορμπεράν, ωστόσο τα δημοσιεύματα και η φημολογία συνεχίζει να δίνει και να παίρνει.

Ο Μπρούνο Ανδράρε, έγκυρος Πορτογάλος δημοσιογράφος, υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες βλέπουν την περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα ως έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, στο ίδιο τιτίβισμα ο δημοσιογράφος αναφέρεται και στη διάψευση των σεναρίων περί ενδιαφέροντος για τον Σλάβεν Μπίλιτς!

Ο Μπιέλσα είναι ελεύθερος στην αγορά, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο αποχώρησε από τη Λιντς μετά από μια τετραετία. Έχει περάσει, επίσης, από Λιλ, Λάτσιο (σσ. για δύο ημέρες), Μαρσέιγ, Μπιλμπάο, εθνική Χιλής, εθνική Αργεντινής, Εσπανιόλ, Βελέζ Σάρσφιλντ, Αμέρικα, Ατλας και Νιούελς.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρχει… μπέρδεμα με το εν λόγω τιτίβισμα, αφού ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στο παρελθόν και να έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x