Stoiximan Super League

«Ο Σολμπάκεν απέτυχε στον Ολυμπιακό και μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα στη Ρόμα»

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η πολύ κακή παρουσία του Σολμπάκεν σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ίσως οδηγήσει τον Νορβηγό πίσω στη Ρόμα!

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι ημέρες του Όλα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Ιταλούς!

Όπως μεταδίδουν πολλά Μέσα της γειτονικής χώρας, ανάμεσά τους και το «Corriere dello Sport», η κάκιστη, όπως την χαρακτηρίζουν, πορεία του Νορβηγού εξτρέμ σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», φαίνεται πως «αναγκάζουν» τους Πειραιώτες να τερματίσουν πρόωρα τον δανεισμό του από τη Ρόμα!

O 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της φετινής χρονιάς να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνεθ και του Καρβαλιάλ, μετρώντας 8 ολιγόλεπτες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει ασίστ.

Κάπως έτσι, τα ιταλικά Μέσα, αναφέρουν πως είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στους «τζαλορόσι» και τον Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στον Πειραιά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x