Stoiximan Super League

Βασικός ο Φορτούνης μετά από έναν χρόνο και 22 ημέρες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει στην 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος παίρνει φανέλα βασικού μετά από έναν χρόνο και 22 ημέρες!

Φανέλα βασικού στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς παίρνει ο Κώστας Φορτούνης!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει στην 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ τον 29χρονο, ο οποίος, μάλιστα, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά από έναν χρόνο και 22 ημέρες! Η σημερινή του εμφάνισή, δε, θα είναι μόλις η 3η στη φετινή σεζόν, καθώς είχε αγωνιστεί 13 λεπτά στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 (26/02/2022) και 33 λεπτά στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 (17/04/2022).

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Καταρχήν ο Μαρτίνς ξεκινάει τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ. Θα παίξει βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος για τρίτη φορά την τελευταία 2ετία και πρώτη φορά φέτος! Ο Ισλανδός γκολκίπερ έχει φέτος και τρεις συμμετοχές ως βασικός στο Κύπελλο με Λεβαδειακό (2-3, 2-0) και Παναιτωλικό (1-2).

Στην άμυνα, εξάλλου, θα είναι -από δεξιά προς τα αριστερά- Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα και Κίτσος, με τους Μπουχαλάκη και Κούντε στα χαφ και τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεκινάει σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Φορτούνης λογικά θα πάει στα δεξιά, αριστερά ο Βρουσάι και στην επίθεση ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x