Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μοναδική αλλαγή ο Μπιανκόν

Με τη μία αναμενόμενη αλλαγή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Με τις αναμενόμενες επιλογές παρατάσσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, έχοντας μία μόλις αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα.

Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Πασχαλάκη στην εστία, με τον Μπιανκόν να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου και να παίζει στο πλάι του Ντόη, έχοντας τους Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα.

Έσε και Καμαρά στα χαφ, με τον Ποντένσε να βρίσκεται στο δεξί φτερό και τον Μασούρα αριστερά. Ο Φορτούνης αναμένεται να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Ορτέγκα - Έσε, Καμαρά - Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας - Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες οι Τζολάκης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Μπρνιτς.




Οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για την ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Χόβαν – Δεληγιαννίδη, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πηλέας – Ουεντραόγκο, Θυμιάνης – Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ – Μπαΐροβιτς.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι Κατσίκας, Πεταυράκης, Οικονόμου, Τομάς, Μούργος, Σοφιανός, Γκοτζαμανίδης, Ντανκερλούι, Μορέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x