Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η κριτική των «ερυθρόλευκων» για τη Ριζούπολη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-1 από την έδρα του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 και το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών. Ποιοι ξεχώρισαν, ποιοι έκαναν τη δουλειά τους και ποιοι δεν έπιασαν τη βάση.

Δείτε τη βαθμολογία με άριστα το 10:
Σα (5): Έκανε απλά τη δουλειά του δίχως πολλά-πολλά, αφού ο Απόλλων απείλησε ελάχιστα και παίρνει τη βάση. Ένα σουτ του Μπεντινέλι, μια κεφαλιά του Ιωαννίδη πάνω του στο 65’ και το λάθος του Σεμέδο που κλήθηκε να σβήσει στο γκολ του Απόλλωνα ήταν οι φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει.

Ανδρούτσος (7): Ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού σε ολόκληρο το ματς. Έκανε αρκετή δουλειά από τα δεξιά. Δεν διαθέτει την ποιότητα των ανταγωνιστών του στα δεξιά, αλλά έχει μεγάλη διάθεση και αρκετά ανεβάσματα σε κάθε ματς. Πιστώνεται ασίστ στη φάση του 0-1, αλλά θα πρέπει να πει «ευχαριστώ» στον Ντομίνγκες. Θα είχε καλύτερη βαθμολογία αν είχε καλύτερες αποφάσεις στην τελική προσπάθεια.

Σεμέδο (6): Μέχρι τη φάση του 1-2, που κάνει «δώρο» την μπάλα στον Ντάουντα, έχει πραγματοποιήσει μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Χαρίζει όμως ένα γκολ εντελώς από το πουθενά, λόγω της υπεροψίας του, με αποτέλεσμα να του «κοπούν» αρκετοί βαθμοί. Είναι μέσα και στο 1-3 με κεφαλιά-πάσα στον Χασάν.

Μπα (6): Έκανε ένα καλό συνολικά παιχνίδι, δίχως τις πολλές επεμβάσεις, αφού δεν πίεσε και δεν επιτέθηκε αρκετά ο Απόλλων. Κάνει και την κεφαλιά-πάσα στο 2-1 με τον Εμβιλά.

Ρέαμπτσιουκ (6): Σταθερός, με αρκετά ανεβάσματα και πάλι. Ίσως το πιο ήσυχο παιχνίδι του αμυντικά, αφού δεν είδε πολλές πλαγιοκοπήσεις από την πλευρά του. Δεν είχε τόση συμμετοχή επιθετικά όσο άλλες φορές σε επίπεδο δημιουργίας. Μια ισορροπημένη εμφάνιση από τον Μολδαβό.

Μπουχαλάκης (6): Ο σταθερός, αξιόπιστος Μπουχαλάκης, που δεν κατάπιε τα χιλιόμετρα όσο άλλες φορές (δεν είναι εφικτό να γίνεται κάθε φορά), κρατώντας και δυνάμεις.

Καμαρά (5): Έπαιξε όσο χρειάστηκε, δίχως να λάμψει όσο άλλες φορές. Έκανε τη δουλειά του σχετικά ξεκούραστα.

Φορτούνης (6): Ήταν δραστήριος στο πρώτο μέρος και μέσα στις περισσότερες φάσεις του Ολυμπιακού. Έβγαλε ποιότητα.

Βρουσάι (4): Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δεν έβγαλε τόση ένταση όσο συνηθίζει.

Μπρούμα (3): Τον πάει 1-1 ή 1-2 σαν το στρατό τον Πορτογάλο. Ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια είναι μέτριος ή άφαντος. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα σήμερα.

Χασάν (8): Πέτυχε δύο γκολ, ήταν καθοριστικός και μοιραία «τσιμπάει» αρκετά στη βαθμολογία. Πάντως, έχει δύο ακόμη χαμένες ευκαιρίες (57’, 85’) που θα μπορούσε άνετα να σκοράρει. Η δεύτερη δεν πρέπει να χάνεται από φορ επιπέδου. Είχε συμμετοχή και στο χτίσιμο επιθέσεων.

Εμβιλά (7): Μπήκε ως αλλαγή και ήταν ξανά όλο το κέντρο του Ολυμπιακού. Πέτυχε και γκολ.

Μασούρας (6): Έπαιξε λίγο, αλλά έχει δώσει έτοιμο γκολ στον Χασάν που έχασε το… άχαστο. Για τα όσα κατάφερε στο μικρό διάστημα της παρουσίας του, παίρνει λίγο πάνω από τη βάση.

Πέπε (2): Έπαιξε κοντά μισή ώρα, είχε χρόνο να δείξει πράγματα, αλλά προσπαθείς -ως συνήθως- να βρεις σε ποια σημεία του αγώνα είχε συμμετοχή και δεν βρίσκεις. Έβγαλε άκοπα το ψωμί του.

Βαλμπουενά (5): Αγωνίστηκε κοντά μισή ώρα και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Πάντως, δεν βοήθησε ιδιαίτερα σε κανονική ροή αγώνα. Όπως συμβαίνει στο τελευταίο διάστημα. Φάνηκε ότι δεν έχει πολλές δυνάμεις.

Τιάγκο Σίλβα (-): Πέρασε στο 81’ και δεν ακούμπησε

Απόλλων Σμύρνης
Αν ψάχναμε τον χειρότερο του Απόλλωνα Σμύρνης, τότε αναμφίβολα τον τίτλο θα τον έπαιρνε ο Ντομίνγκες, που «δώρισε» το 0-1, ενώ είχε ελάχιστες σωστές επεμβάσεις και πολλά λάθη. Καλό ματς από τον Κολ, που κράτησε το κέντρο του Απόλλωνα, έχοντας δύσκολη αποστολή, λαμβάνοντας υπόψη τι δυναμική του Ολυμπιακού σε αυτόν τον χώρο. Καλός ήταν και ο Ιωαννίδης που πάλεψε μόνος του για ώρα στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x