Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ από την Ισπανία περί πρότασης στην Μπέτις για τον Πάμπλο Γκαρσία, για το 70% των δικαιωμάτων του, με την επιπρόσθετη πληροφορία ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας ζητάει για τον 20χρονο εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ.
Μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων -και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- η προσφορά του Ολυμπιακού είναι καλύτερη από εκείνη που φέρεται να έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα η αγγλική Χαλ.
Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί προϊόν της ακαδημίας των Ανδαλουσιάνων, με 74 συμμετοχές σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, εκ των οποίων οι 32 στην πρώτη ομάδα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






