Stoiximan Super League

Σπανός: «Είμαι ευχαριστημένος. Όμορφο να ακούς ότι παίζεις καλά, αλλά δεν παίρνεις αποτέλεσμα»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός μετά το Ολυμπιακός-Ιωνικός.

Ευχαριστημένος με την εικόνα που είχε ο Ιωνικός στο ματς (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στάθηκε στα πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του, σημείωσε ότι είναι όμορφο να ακούει ότι παίζουν καλά οι νεοφώτιστοι, αλλά υπογράμμισε την ανάγκη να συνδυάζεται αυτό και με αποτέλεσμα. Επίσης, έκλεισε λέγοντας ότι ο Ιωνικός θα εμφανιστεί καλύτερος μετά τη διακοπή.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Ο Ιωνικός μπορεί να αμυνθεί καλά, να βγει στην αντεπίθεση, να διατηρήσει τη μπάλα, να αναπτυχθεί. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά τα έκαναν όλα αυτά. Βέβαια όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να σου έρθουν όλα όπως τα θες εσύ. Να μη δεχτούμε γκολ, να κάνουμε εμείς γκολ στη φάση που θα δημιουργήσουμε. Δυστυχώς, είναι όμορφο να ακούς ότι παίζεις καλά, αλλά δεν παίρνεις αποτέλεσμα.

Είναι λεπτομέρειες και κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Έχει εξαιρετικούς παίκτες, ικανότητα, τη μία φάση την κάνει γκολ και δεν θα δεχτεί εύκολα επιθέσεις. Δεν θεωρώ ότι εμείς είμαστε μικρή ομάδα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε ακόμα 2-3 βαθμούς, γιατί τους δικαιούμασταν. Νομίζω μας συμφέρει η διακοπή, γιατί κάποιοι παίκτες θέλουν κάποια ξεκούραση και θα δουλέψουμε πάνω σε σημεία που έχουμε ανάγκη. Θα εμφανιστούμε καλύτεροι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x