Stoiximan Super League

Με μάσκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν με μάσκες στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ντέρμπι για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ανησυχία για τη διασπορά κορωνοϊού είναι έκδηλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι αξιωματούχοι των δύο ομάδων και της αστυνομίας, που βγήκαν από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο, φορούσαν μάσκες προστασίας, προκειμένου να αποφύγουν την πιθανότητα διάδοσης ιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x