Stoiximan Super League

Με καθυστέρηση θα έρθει στην Ελλάδα ο Κουντέ

Στη μία τα ξημερώματα Τετάρτης θα έρθει ο Πιέρ Κουντέ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Λόγω μηχανικής βλάβης στο αεροπλάνο που επρόκειτο να πάρει για να έρθει στην Ελλάδα ο Πιέρ Κουντέ, θα καθυστερήσει η άφιξη του Καμερουνέζου μέσου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, ο διεθνής άσος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού πέσουν οι υπογραφές για το τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να είναι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.



Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό που είχε την περσινή σεζόν ο διεθνής μέσος, ο παίκτης τον έχει αφήσει πίσω και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, αφού στη Μάιντς δεν υπολογιζόταν από τον νέο προπονητή της ομάδας και έπαιξε κανονικά στην εθνική Καμερούν τον Μάρτιο και τον Ιούνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει από το Σάββατο το βράδυ με τους Γερμανούς, οι οποίοι θα πάρουν ένα ποσό κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα και τη διάκριση στο Champions League της φετινής σεζόν.

Εν τω μεταξύ, ικανοποιημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης παρουσιάζεται και ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» από την πρώτη στιγμή για την απόκτησή του, αφού ακόμα και αν παραχωρηθεί ο Μαντί Καμαρά το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη στη διάθεσή του τον διάδοχό του που διαθέτει τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x