Stoiximan Super League

Κρίνεται του Γκάρι για ΑΕΚ

Δοκιμάζει σήμερα ενόψει ΑΕΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Σχεδόν απίθανο να προλάβουν Βρσάλικο και Μπα.

Με το βλέμμα στην ΑΕΚ είναι πλέον στον Ολυμπιακό.

Μετά το διπλό στη Λιβαδεια οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στη «μάχη» της Κυριακής (13/11, 19:30) απέναντι στην Ένωση, η οποία θα είναι η τελευταία τους πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ.

Ο χρόνος που μεσολαβεί είναι ελάχιστος και οι «ερυθρόλευκοι» -όπως και οι «κιτρινόμαυροι»- θα προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν στο έπακρο ώστε να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μίτσελ δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα ποια «όπλα» θα έχει στην κατοχή του, αλλά σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ένα βασικό ζήτημα είναι τι θα γίνει με Γκάρι Ροντρίγκες, Βράλικο και Μπα.

Περισσότερες είναι πιθανότητες για τον πρώτο, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο 31χρονος εξτρέμ θα προσπαθήσει να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς και εφόσον περάσει το… τεστ θα τεθεί στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού.

Ελάχιστες φαίνεται ότι είναι οι πιθανότητες για τον Κροάτη μπακ και τον Σενεγαλέζο στόπερ, καθώς συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x