Stoiximan Super League

Κρίσιμες επαφές για χαφ και εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Σε δύο κινήσεις έχει πέσει το βάρος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει έναν κεντρικό μέσο (που θα διαδεχθεί τον Καμαρά) και έναν εξτρέμ για να προσθέσει ταχύτητα-ποιότητα στην επίθεσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όμως παράλληλα «τρέχει» για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Στόχος των Πειραιωτών είναι οι παίκτες που θα έρθουν να προλάβουν να δηλωθούν στη λίστα της UEFA για τους ομίλους του Europa League, ώστε ο Κάρλος Κορμπεράν να έχει τουλάχιστον έναν κεντρικό μέσο και έναν εξτρέμ στη διάθεσή του στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το τελευταίο όνομα που προέκυψε για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι εκείνο του Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος ενώ έγινε γνωστό πως υπογράφει στην Βενέτσια προτάθηκε από τον μάνατζέρ του στους Πειραιώτες.

Ο Βέλγος άσος δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, τώρα εμφανίζεται περισσότερο διαλλακτικός και οι απαιτήσεις του την ίδια ώρα παραμένουν πολύ υψηλές.

Εν τω μεταξύ, η Σεβίλλη πρότεινε τον Μουνίρ στους «ερυθρόλευκους» και οι δύο ομάδες έχουν καλή επικοινωνία μετά τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες.

Την ίδια στιγμή, ο Ζόρζε Μέντες έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον Ιβάν Καβαλέιρο. Πρόκειται για Πορτογάλο εξτρέμ που ανήκει στη Φούλαμ, όπου και δεν υπολογίζεται και προτάθηκε από τον γνωστό αντζέντη.

Εκτός από το θέμα του εξτρέμ, ο Ολυμπιακός ψάχνει και για έναν «ενδεκαδάτο» ακραίο μπακ. Ο Ζορντάν Αμαβί και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που είναι ψηλά στη σχετική λίστα έχουν ως τελευταία επιλογή το ελληνικό πρωτάθλημα και κοιτούν σε μία καλύτερη λίγκα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, πάντως, έχουν ξεχωρίσει και άλλον έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση που λέγεται πως είναι στο προφίλ των δύο Γάλλων.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ο Μανού Μορλάνες και ο Νεμάνια Ραντόγια είναι δύο υποθέσεις που ασχολούνται οι «ερυθρόλευκοι».

Σε πρώτο πλάνο είναι ο Μορλάνες που αποχωρεί από τη Βιγιαρεάλ για να δοθεί ξανά ως δανεικός και οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή επαφή με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Το αρνητικό στην περίπτωση του Ραντόγια έγκειται στο γεγονός πως είναι ελεύθερος όλο το καλοκαίρι και θα χρειαστεί χρόνο σε θέματα φυσικής κατάστασης, αν και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός με την προοπτική του Ολυμπιακού.

Τέλος, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος αποχαιρέτησε χθες την Ελλάς Βερόνα, και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x