Stoiximan Super League

Κρίσιμη μέρα για Παπασταθόπουλο

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα κάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το τεστ με το οποίο θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι το μεγάλο ερωτηματικό στον Ολυμπιακό για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος στόπερ είχε υποστεί θλάση στον εκτός έδρας αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στα πλέι οφ και από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Έλληνας άσος έχει προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα να είναι «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως σήμερα φαίνεται πως είναι η καθοριστική μέρα που θα κρίνει τη συμμετοχή του στο εν λόγω ματς.

Ο Παπασταθόπουλος, από τη μεριά του, τονίζει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θέλει να παίξει και θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να το πετύχει.

Ωστόσο, ο Πέντρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή που θα τον κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης και μπορεί να χάσει μέρος της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός επιθετικός δεν συμμετείχε ούτε στη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στα γόνατά του. Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε ένα συντηρητικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x