Stoiximan Super League

Από δανεισμό σε… δανεισμό ο Σολδάνο

Στην Αργεντινή ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φουανλαμπράδα και έχει προκύψει ενδιαφέρον της Χιμνάσια Λα Πλάτα για την απόκτησή του.

Ούτε στην Ισπανία, αγωνιζόμενος στην Φουενλαμπράδα, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει παίξει σε 16 ματς, έχοντας μάλιστα και 1 γκολ, όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην ισπανική ομάδα, η οποία φέρεται πως επιθυμεί να «σπάσει» τη συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βρει ομάδα για να δώσει ξανά τον 27χρονο φορ, αφού ραδιόφωνο από την Αργεντινή υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Χιμνάσια Λα Πλάτα για τον παίκτη.

Ο σύλλογος λοιπόν σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να αποκτήσει τον Σολδάνο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και η προσφορά είναι αυτή που πρέπει τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα για να προχωρήσουν οι εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x