Stoiximan Super League

Ψάχνουν επίμονα τη «χρυσή τομή» Ολυμπιακός και Γκάρι Ροντρίγκες

Με στόχο να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Γκάρι Ροντρίγκες, ώστε ο παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Μιάμιση μέρα απομένει για να ολοκληρωθεί το έξτρα μεταγραφικό παράθυρο που επιτρέπει στις ομάδες να ενισχύσουν τα ρόστερ τους από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Γκάρι Ροντρίγκες, με στόχο να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές και ο παίκτης να υπογράψει σήμερα ή αύριο το συμβόλαιό του.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι δύο πλευρές είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις, καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην αντιμετώπισή τους.

Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση πως η μεταγραφή θα γίνει και ο Ολλανδός εξτρέμ θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Τουλάχιστον εκεί τείνει η υπόθεση…

Σε ό,τι αφορά το αντίστοιχο θέμα του Δημήτρη Σιόβα, φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Εκτός του Ολυμπιακού, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ υπάρχει και η περίπτωση τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως για να συμβεί αυτό θα ήθελε να έχει θέση βασικού. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μετά από τρεις μήνες χωρίς αγωνιστικό ρυθμό δεν είναι διόλου εύκολο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x