Stoiximan Super League

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Μπέιλι

Ο 29χρονος άσος αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Παρασκευή (4/9) λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00:15, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Λέον Μπέιλι ετοιμάζεται να πατήσει ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ αναμένεται να φτάσει απόψε τα ξημερώματα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος εξτρέμ θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 00:15, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπέιλι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τους «ερυθρόλευκους» να δαπανούν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτησή του από την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x