Stoiximan Super League

Με... συνταγή Μακάμπι ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσανατολίζεται σε σχηματισμό ανάλογο με εκείνον που έφερε τη μεγάλη ανατροπή ενάντια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Άπαντες στον Ολυμπιακό κινούνται σε ρυθμούς ΑΕΚ, με το επερχόμενο ντέρμπι της OPAP Arena να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται από σήμερα να ξεκινήσει να καταστρωνει τα πλάνα του για το ματς, προσανατολιζόμενος σε σχηματισμό... Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει και πάλι 4-3-3, με την ενδεκάδα να είναι πιθανότατα η ίδια με εκείνη που είχε επιλεχτεί στη μεγάλη ανατροπή επί των Ισραηλινών.

Συνεπώς, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Κααμπί συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τον Μπιανκόν να είναι αουτσάιντερ για μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Πορτογάλο.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς αυτό θα είναι το πρώτο για τους Πειραιώτες μετά τις 14/03, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός για τη διεκδίκηση του τίτλου της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x