Stoiximan Super League

Με Ζέλσον Μαρτίνς και Ναβάρο η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Άρη

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Σε λιγότερο από μία ώρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (20:30), στο μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθούν απόψε το βράδυ οι φιλοξενούμενοι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει φανέλα βασικού στους Ζέλσον Μαρτίνς και Φραν Ναβάρο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το κλασικό 4-3-3, έχοντας τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Αλεξανδρόπουλος, Έσε και Καρβάλιο, με τους Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς να παίζουν στα «φτερά» και τον Ναβάρο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, στον πάγκο των Πειραιωτών βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου. Ο λόγος για τους Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Καρβαλιάλ και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μαντί Καμαρά.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ορτέγκα, Καμαρά, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Μπιανκόν, Ποντένσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x