Stoiximan Super League

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται ο Ονιεκούρου

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό, ο οποίος περιμένει τον παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου «κλείδωσε» ο Ολυμπιακός, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι με αρκετή υπομονή και με την παρέμβαση του Φρανσουά Μοντέστο κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Νιγηριανού εξτρέμ.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές στη μάχη που έδωσαν με τη Γαλατασαράι, η οποία πρόσφερε περισσότερα χρήματα στο αγαπημένο παιδί του Φατίχ Τερίμ.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο παίκτης θα αποκτηθεί με δανεισμό από τη Μονακό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Ονιεκούρου θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο που μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής, τώρα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή που δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα ρίξουν το βάρος στην απόκτηση και ενός αριστερού μπακ-χαφ.

Σε περίοπτη θέση παραμένει το όνομα του Γιοχάν Μοχίκα, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να υποστηρίζουν πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Τζιρόνα. Το άλλο όνομα που απασχολεί τους Πειραιώτες είναι εκείνο του Πολωνού Αρκάντιους Ρλετσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x