Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Μπα και Μαντί για 11άδα

Ουσεϊνού Μπα και Μαντί Καμαρά είναι οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη θέση Σισέ και Αγκιμπού, αν γίνει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνη στη Ριζούπολη την Τετάρτη (19:30) για την 16η αγωνιστική της Super League. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κρουσμάτων στους γηπεδούχους μετά και τα σημερινά τεστ στην ομάδα, με το ενδεχόμενο αναβολής ορατό, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχαν ανακοινωθεί επτά κρούσματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, σε κάθε περίπτωση, προετοιμάζονται για να είναι έτοιμοι. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές και όλα δείχνουν πως τις θέσεις των Παπέ Αμπού Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά, που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα πάρουν ο Ουσεϊνού Μπα στο κέντρο της άμυνας και ο Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή αντίστοιχα.

Ο Μπα θα προτιμηθεί από τον Κώστα Μανωλά, που ακόμη δεν είναι στο 100%, ενώ ο Μαντί θα αναλάβει τον γνώριμο από πέρσι κυρίως ρόλο του μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ (Μπουχαλάκη και Εμβιλά). Υπενθυμίζεται πως ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει και στους Κούντε, Ονιεκούρου και Γκάρι Ροντρίγκες, που επίσης είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Μασούρας είναι φαβορί για τη μια θέση στα άκρα, ενώ για την άλλη «παίζουν» οι λύσεις των Λόπες, Βρουσάι και Βαλμπουενά, δίχως να αποκλείεται να δοκιμαστεί και δίδυμο Ελ Αραμπί με Τικίνιο στην επίθεση, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x