Stoiximan Super League

«Πιθανή η μετακίνηση του Μπόουλερ στην Μπλάκπουλ από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχωρήσει προσεχώς από τον Ολυμπιακό ο Τζος Μπόουλερ και να επιστρέψει στην Μπλάκπουλ αφήνει η «Nottinghampost».

Πιθανή παρουσιάζεται στην Αγγλία η επιστροφή του Μπόουλερ στην Μπλάκπουλ.

Σε δημοσίευμα της «Nottinghampost» αναφέρεται ότι «Seasiders» εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον 23χρονο εξτρέμ, καταθέτοντας πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μπόουλερ ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ολυμπιακού (ως δανεικός από τη Νότιγχαμ) και έχει κάνει μόλις επτά συμμετοχές, ενώ στα πρώτα παιχνίδια του Μίτσελ στους «ερυθρόλευκους» δεν έπαιζε καθόλου.

Η Μπλάκπουλ (ομάδα της Championship) θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και το σενάριο νέας συνεργασίας με τον παίκτη Μπόουλερ, ο οποίος έκανε 45 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ, το βλέπει με θετικό μάτι.

Μάλιστα, έχει και ένα «όπλο» στη συγκεκριμένη υπόθεση, το οποίο επισημαίνεται στη «Nottinghampost». Ο 23χρονος άσος έχει κάνει ήδη τρεις εγγραφές σε κλαμπ στην τρέχουσα σεζόν (Μπλάκμπουλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ολυμπιακός) και έχει αγωνιστεί σε δύο από αυτά (Μπλάκπουλ, Ολυμπιακός), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει σε τρίτο (με τη Νότιγχαμ δεν έκανε συμμετοχή). Οπότε, εφόσον αποχωρήσει από τους Πειραιώτες μπορεί να παίξει μόνο στην Μπλάκπουλ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x