Stoiximan Super League

Μένει ως έχει, αλλά μπορεί να υπάρξει ανατροπή στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Εκείνο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι πως δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους και μπορεί να σημειωθεί ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει άλλον παίκτη μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας. Οι Πειραιώτες πήραν δύο μπακ, καθώς ενισχύθηκαν στο δεξί και το αριστερό άκρο τους, και κάλυψαν δύο κενά που υπήρχαν στο ρόστερ τους.

Παρότι υπήρξε κουβέντα για την απόκτηση φορ και εξτρέμ, με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, δύσκολα θα υπάρξει άλλη προσθήκη το προσεχές διάστημα.

«Τι θα γίνει, όμως, στις 31 Ιανουαρίου, που τελειώνουν οι μεταγραφές και στις 17 Φεβρουαρίου, που τελειώνουν οι προσθήκες από ελεύθερους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, υπό την έννοια ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Προς το παρόν, πάντως, ο Ολυμπιακός συνεχίζει έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες το μεσημέρι ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάποιον ποδοσφαιριστή, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ ή προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Νικολακόπουλος ενημέρωσε χθες πως οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά σε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Μονπελιέ για τον Παπ Αμπού Σισέ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία (Σαλερνιτάνα και Σπέτσια).

Ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται και φαίνεται πως μπορεί να σημειωθούν εξελίξεις είναι ο Άβιλα, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λουντογκόρετς και το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ενδιαφέρον της Έλτσε, Στάνταρ και ο ίδιος περιμένει μήπως προκύψει κάτι από Τσάμπιονσιπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x