Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Εντυπωσίασε από την πρώτη προπόνηση ο ντε λα Φουέντε – Στο στόχαστρο ο Λουιζάο»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού εν όψει του πρώτου ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος που μίλησε και για την περίπτωση Λουιζάο της Σάο Πάολο.

Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς η προσοχή έχει επικεντρωθεί τόσο στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League, όσο και στα μεταγραφικά ζητήματα που «τρέχουν» την ίδια ώρα.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε κυρίως στα αγωνιστικά, εστιάζοντας στον Ντε Λα Φουέντε, που πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του ολοκληρωμένη προπόνηση και κατάφερε να εντυπωσιάσει. Για αυτόν τον λόγο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του σταθμού, δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάποιο χρονικό διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου στο ματς της Κύπρου.

Για τον Μασούρα σχολίασε ότι παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του γιατί μπορεί να μην έχει κάτι σοβαρό, αλλά έχει χάσει προπονήσεις και δεν δείχνει 100% έτοιμος με συνέπεια ο Κορμπεράν να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, από τη δική του παρουσία ή μη, θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει αλλαγή στην ενδεκάδα, καθώς σε γενικές γραμμές δύσκολα θα αλλάξει το σχήμα που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ματς κόντρα στη Σλόβαν.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, τόνισε ότι υπάρχουν πληροφορίες από την Βραζιλία σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός και άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου από την Ευρώπη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον αριστεροπόδαρο άσο της- Σάο Πάολο, Λουιζάο.

Πρόκειται για έναν μόλις 20 ετών κεντρικό αμυντικό, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και έχει πραγματοποιήσει ήδη 12 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x