Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δοκιμάζει αύριο να μπει ο Άβιλα, ετοιμάζει Μπα για ενδεκάδα ο Μίτσελ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας τις εξελίξεις για την κατάσταση των Άβιλα, Μπα και Ελ Αραμπί.

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα προβλήματα στον Ολυμπιακό εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των τραυματιών.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά στον Άβιλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ισπανός μπακ θα δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Κυριακής και εφόσον οι ενοχλήσεις του έχουν υποχωρήσει, τότε αυτομάτως θα γίνει το φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας. Σε κάθε περίπτωση, ο δεξιός οπιοθοφύλακας των «ερυθρολεύκων» είναι καλύτερα, αλλά αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε οι επιλογές είναι αυτές των Βρουσάι και Ανδρούτσου.

Ευχάριστα προκύπτουν και για τον Ελ Αραμπί, καθώς η κατάστασή του έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή από τον Μίτσελ.

Επιπλέον, όπως σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει για την ενδεκάδα του ντέρμπι τον Ουσεϊνού Μπα, ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, παρά το γεγονός ότι ο Ντόι έχει ικανοποιήσει τον προπονητή του.

Τέλος, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Μίτσελ, υπολογίζεται κανονικά ο Γιαν Εμβιλά.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x