Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα Ολυμπιακού με Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ντεμπούτο για τον Άβιλα

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον Άβιλα με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα έχουν οι φίλοι των Πειραιωτών, αφού ο Μαρτίνς τον επέλεξε να ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας δεν έγινε με το δεξί, καθώς ηττήθηκε 2-0 από την αυστριακή Ριντ, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, ενώ στο β’ μέρος δεν… πάτησαν στο γήπεδο.

Σήμερα αντιμετωπίζουν στις 19:00 (Cosmotesports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τη γερμανική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός ο Λεονάρντο Κούτρης την τελευταίο διετία. Στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τον χθεσινό φιλικό αγώνα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει και ο 'Αβιλα ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό για την νέα σεζον.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x