Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει… πριμ με έξτρα άδεια

Αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Λεβαδειακό, πιθανότατα θα δοθούν έξτρα μέρες άδειας στους παίκτες της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το 2021 υποδεχόμενος την Τετάρτη (19:00) τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς της ήττας του με 3-2 για τους «16» του Κυπέλλου. Σε περίπτωση πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να επιβραβευτούν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η αρχική ενημέρωση που είχαν στην ομάδα είναι πως μετά το ματς με τον Λεβαδειακό θα είχαν άδεια από τις 23 μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο αν έρθει η πρόκριση και δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» μια διαφορά 11 πόντων από τον πλησιέστερο διώκτη του στην Super League, τότε πιθανότατα ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει άλλες 1-2 μέρες στους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη αναχώρησε με άδεια ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος το καλοκαίρι δεν πήρε ανάσα αφού μετά το Euro ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος γκολκίπερ ήδη αναχώρησε μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες του για διακοπές στο Ντουμπάι. Πέραν του Βατσλίκ, θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές την Τετάρτη, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε μια μικροεπέμβαση στο δάχτυλο και θα μείνει εκτός, ενώ ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να πάρει ανάσες και ίσως στη θέση του παίξει ο νεαρός Κίτσος από τη Β' ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη υποχρέωση για τον Ολυμπιακό με το νέο έτος είναι στις 5 Ιανουαρίου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνη στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x