Stoiximan Super League

Ο Μίτσελ έχει δώσει το σύνθημα…

Τι έχει πει ο Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει των πλέι οφ. Ποια τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για τον Βόλο.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στον Βόλο, για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός.

Ο Μίτσελ αναμένεται σήμερα να πάρει τις τελικές αποφάσεις για την ενδεκάδα, από την οποία θα λείπουν τρεις από τους «βασικούς».

Ο προπονητής έχει φροντίσει να δώσει το σύνθημα στους παίκτες του για τους αγώνες κατάταξης, λέγοντας: «Ο τίτλος εξαρτάται από εμάς. Αν δεν δείξουν, όμως, τον μέγιστο σεβασμό στον Βόλο, τότε θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος».

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπιέλ, Χουάνγκ και τον τραυματία Εμβιλά. Ξεκινώντας από τον άξονα, εκεί θα παραμείνει ο Σαμασέκου που παίζει αντί του Γάλλου χαφ, και απομένει η απόφαση για τον παρτενέρ του, με πιθανότερο τον Κασάμι.

Υπάρχει, όμως, και η λύση του Φορτούνη, αν επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Χάμες Ροντρίγκες. Τη θέση του Μπιέλ φαίνεται πως θα πάρει ο Μασούρας και ο Κανός με τον Μπακαμπού θα συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Στα μετόπισθεν θα ξεκινήσουν ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουν να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x