Stoiximan Super League

«Δεν συζητά κάτω από 8 εκατ. ευρώ η Φλαμένγκο για Λέο Περέιρα»

Σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία αποκαλύπτουν τις αξιώσεις της Φλαμένγκο για την παραχώρηση του Λέο Περέιρα, ο οποίος είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ.

Συνέχεια στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, δίνουν Μέσα στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η διοίκηση του συλλόγου από το Ρίο δεν έχει λάβει ακόμα πρόταση από τους Πειραιώτες για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις της βραζιλιάνικης ομάδας για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του στο πρωτάθλημα της χώρας, αναφέροντας πως οι απαιτήσεις της «Φλα» ανέρχονται σε 8 εκατ. ευρώ (42 εκατ. Ρεάλ Βραζιλίας).

Χθες, πάντως, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο.

Μένει να φανεί αν οι Βραζιλιάνοι θα «λυγίσουν» υπό την πίεση που φέρεται να ασκεί ο παίκτης, για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ ρόλο κλειδί στην υπόθεση παίζει και ο μάνατζερ, ενώ ο Ροντινέι έχει κάνει το σχετικό «ψηστήρι» στον πρώην συμπαίκτη του στη Φλαμένγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x