Stoiximan Super League

Οι έξι του Ολυμπιακού Β’ και οι Τζιτζί-Βιετέσκα

Έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό Β’ κάλεσε ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις και μάλιστα μερικοί εξ αυτών είναι πιθανό να παίξουν κόντρα στον Άρη. Σενάρια από το εξωτερικό για Βιετέσκα και Τζιτζί.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League (8/5, 21:00).

Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου μέσα στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να αποφορτίσει αρκετούς από τους βασικούς. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό Β’.

Συγκεκριμένα, κλήθηκαν οι δύο στόπερ Μπαγκαλιάνης και Κινκουέ, καθώς επίσης και οι Ξενιτίδης, Πινακάς, Κωστή και ο τερματοφύλακας Παπαδούδης. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μερικοί εξ αυτών (κυρίως οι αμυντικοί) να αγωνιστούν κόντρα στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Αναμένεται, λοιπόν, να γίνει εκτεταμένο ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες, όπως Βρουσάι, Κανέ ή Φατιγκά. Τις δοκιμές στα εναπομείναντα παιχνίδια προανήγγειλε και ο ίδιος ο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό που μπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί κάνουν λόγο για τον Ματέουζ Βιετέσκα της Λέγκια, ενώ το γαλλικό «RCM» μιλά για τον Τζιτζί της Τορίνο. Αμφότεροι είναι στόπερ, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι για τις περιπτώσεις τους, αφού προτεραιότητα των Πειραιωτών δεν αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x