Stoiximan Super League

Οι επόμενες κινήσεις στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, μετά την άφιξη του Ραμόν με τον οποίο ενισχύονται στα αριστερά οι Πειραιώτες.

Μόνο αν προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή φαίνεται πως θα υπάρξει νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, μετά από εκείνη του Ραμόν που σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει για 4,5 χρόνια.

Οι Πειραιώτες είχαν κλείσει από τον Δεκέμβριο τον Ροντινέι, χθες ήρθε ο πρώην συμπαίκτης του στη Φλαμένγκο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σε ενδεχόμενες προτάσεις που θα έρθουν για παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τον Ρέαμπτσιουκ, το ιταλικό ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα έχει ατονήσει και η μόνη πιθανότητα να γίνει κάτι προέρχεται από τη Γαλλία.

Το Στρασβούργο παραμένει ως πιθανός προορισμός και μένει να φανεί αν θα κάνει επίσημη πρόταση για τον Μολδαβό αριστερό μπακ.

Για τον Σισέ, υπάρχει ενδιαφέρον από την Μόντσα και την Σαλερνιτάνα (σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία) και αν αποχωρήσει για τη γειτονική χώρα, δύσκολα θα υπάρξει κίνηση για την ενίσχυση στα στόπερ. Άλλωστε, υπάρχουν ήδη οι Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέτσος και Μπα.

Το ενδεχόμενο έλευσης επιθετικού πάντα «παίζει», αλλά από τη στιγμή που ο Ουί-Τζο δεν βρίσκει ομάδα, δύσκολα θα έρθει άλλος σέντερ φορ στη θέση του Νοτιοκορεάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x