Stoiximan Super League

Πώς η ρεβάνς με τη Σλόβαν μπορεί να επηρεάσει τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού!

Πρώτα ο Ολυμπιακός θα πάει στην Μπρατισλάβα για την πρόκριση και μετά θα ασχοληθεί με τους μεταγραφικούς του στόχους που ενδέχεται να... επηρεαστούν από το αποτέλεσμα της ρεβάνς.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους στείλει στα playoffs του Europa League.

Το εν λόγω ματς αναμένεται να μαγνητίσει, πάντως, τα βλέμματα και αρκετών μεταγραφικών στόχων των Πειραιωτών. Διότι, είναι αρκετά πιθανό ορισμένοι ποδοσφαιριστές να περιμένουν να δουν το δεύτερο ματς με την Σλόβαν και να αποφασίσουν στη συνέχεια για το αν θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα. Είναι λογικό, εν μέρει, αφού δεν είναι το… ίδιο το Europa League και το Europa Conference League.

Πιθανότατα, εξελίξεις ως το ματς της Πέμπτης δεν θα υπάρξουν στα μεταγραφικά, με τα ονόματα των Κόνραντ ντε λα Φουέντε και Ζοβάνε Καμπράλ να ξεχωρίζουν.

Όσον αφορά τη ρεβάνς, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει δείξει ακόμη τις επιλογές του για την ενδεκάδα. Ο Μαντί Καμαρά δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο, ενώ είναι πιθανό να βρεθεί στην ενδεκάδα ένας εκ των Γκάρι ή Ραντζέλοβιτς ή ακόμα και οι δύο, δίνοντας ταχύτητα στα «φτερά» του Ολυμπιακού.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα, πάντως, αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης, με το τέρμα του Ελ Αραμπί στο φινάλε την περασμένη Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» να… ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο στους Πειραιώτες για την επόμενη φάση. Γιατί με το σκορ του πρώτου ματς να είναι ισόπαλο, η Σλόβαν καλείται να κυνηγήσει το γκολ και ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους να την χτυπήσει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x