Stoiximan Super League

Έξω ο Λόπες με Αστέρα, αύριο κρίνεται για τρεις, υποψήφιος για ενδεκάδα ο Μανωλάς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός καλείται να μαζέψει τα… κομμάτια του μετά την βαθμολογική απώλεια με τον Απόλλωνα εκτός έδρας και να βγάλει αντίδραση στο ερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα ματς στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει σίγουρα τους Ρόνι Λόπες και Ανδρέα Μπουχαλάκη στη διάθεσή του, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και να διευκρινίζει για το ματς με τους Αρκάδες πως οι Λόπες, Λαλά, Ανδρούτσος από πλευράς υγείας να είναι καλά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα έτοιμοι να παίξουν. Ο Μπουχαλάκης ειδικά με το πρόβλημα τραυματισμού που έχει αποκομίσει, αναμένεται να μείνει εκτός για τα τρία επόμενα παιχνίδια.

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή, ή όχι, του Κέβιν Λαλά, του Θανάση Ανδρούτσου και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Ανδρούτσος σε σχέση με τον Λαλά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα δοκιμάσει το Σάββατο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αν το καταφέρει τότε θα αγωνιστεί και στο βασικό σχήμα με τον Αστέρα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Κώστας Μανωλάς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί αυτός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Γενικότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα, δεδομένου και των απουσιών πέντε ποδοσφαιριστών από το ρόστερ για το Κόπα Άφρικα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x