Stoiximan Super League

«Αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου»

Ο Χένρι Ονιεκούρου φέρεται να απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού καθώς θέλει να συνεχίσει στην Γαλατασαράι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα από τη Νιγηρία και την Τουρκία.

Πάει... γι' άλλα ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τουρκικό «aksam.com.tr» και αναπαράγουν και τα Μέσα της Νιγηρίας, ο Χένρι Ονιεκούρου απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος είναι πως ο 23χρονος εξτρέμ θέλει να περιμένει την Γαλατασαράι να κάνει πρόταση και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Συγκεκριμένα, η Γαλατασαράι δεν έκανε πρόταση στη Μονακό για την απόκτησή του μέχρι την περασμένη εβδομάδα όταν και έληγε η προθεσμία για την ρήτρα που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Παρόλα αυτά, ο Ονιεκούρου ζήτησε πίσωστη χρόνου από τους Μονεγάσκους για να περιμένουν να έρθει η πρόταση από την Γαλατασαράι. Την ίδια ώρα, για τον Ολυμπιακό γίνεται αναφορά πως ήθελε να τον αποκτήσει εκ νέου τον περασμένο Ιανουάριο αλλά η στάση του ποδοσφαιριστή ήταν και πάλι αρνητική, λέγοντας πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x