Stoiximan Super League

Μετά τον Τικίνιο, για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Ο Τικίνιο Σοάρες αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρίσκεται στην Ελλάδα και πλέον ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Το θέμα του εξτρέμ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, μετά την επικείμενη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα το αργότερο στην Ελλάδα, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του εξτρέμ, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ, του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας και εσχάτως ο Αλασάν Ενταό της Καραγκουμρούκ, ενώ στη λίστα φαίνεται πως είναι και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Μπεσίκτας.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να κλείσει άμεσα και το συγκεκριμένο θέμα, ούτως ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στις 15 Ιουνίου και να βρίσκεται στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αναφορές στην Τουρκία πως η Μπεσίκτας και η Γαλατασαράι ενδιαφέρονται για τον Κώστα Φορτούνη, όμως οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ και οι Τούρκοι δείχνουν διάθεση να δώσουν 7 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Προς το παρόν η όλη κουβέντα είναι σε φιλολογικό επίπεδο, αφού δεν υπάρχει επίσημη προσφορά στον Ολυμπιακό ή την πλευρά του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x