Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πάει να φέρει και Ντράγκοβιτς-Κάρμο τώρα ο Ολυμπιακός»!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Ολυμπιακός μετά τους Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα πάει να φέρει τώρα και Ντράγκοβιτς-Κάρμο!

Συνεχίζεται η κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού! Μετά τους Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα, που έκλεισαν και θα συνεχίσουν την καριέρα τους αμφότεροι στον Πειραιά, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο ο Ολυμπιακός πάει να φέρει τώρα και τους Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς και Νταβίντ Κάρμο!

Ο ρεπόρτερ είπε αρχικά ότι ο Ολυμπιακός περιμένει πιθανότατα μέχρι το βράδυ τους Τσικίνιο και Όρτα με την προοπτική αν είναι ΟΚ στην αυριανή (20/01) προπόνηση, να τους πάρει ο Καρβαλιάλ και στην αποστολή για το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθότι, όπως τόνισε, είναι το 6ο παιχνίδι (τα τρία ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) που δίνει ο Ολυμπιακός μέσα σε 18 ημέρες με τους ίδιους πάνω κάτω παίκτες και εύλογα υπάρχει και κούραση και χρειάζονται φρέσκα πόδια.

Από εκεί και πέρα, για τις επόμενες κινήσεις ο Νικολακόπουλος σημείωσε ότι «ο Ολυμπιακός στοχεύει να πάρει δύο στόπερ, με τις πληροφορίες να λένε πως αυτοί οι δύο είναι ο έμπειρος δεξιοπόδαρος του Ερυθρού Αστέρα Ντράγκοβιτς και ο 24χρονος αριστεροπόδαρος Κάρμο από την Πόρτο. Για τον Ντράγκοβιτς, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει δώσει ακόμη το ΟΚ, λέγοντας ότι τον χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ έχει πρόταση και από την Μπεσίκτας.

Για τον Κάρμο, ο παίκτης περιμένει το το ΟΚ της Πόρτο, που θέλει πρώτα να πάρει στόπερ μέσα σε αυτό το διήμερο για να τον αφήσει να έρθει στον Ολυμπιακό
».

Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος στις 6 Μαρτίου κλείνει τα 33, αγωνίζεται από το 2021 στον Ερυθρό Αστέρα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Είναι 100 φορές διεθνής με την Αυστρία, μετρώντας και δύο γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί μαζί της στα τελικά του Euro 2016 και 2020. Φέτος έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπαιξε βασικός ΚΑΙ στα έξι παιχνίδια της ομάδας του στους ομίλους του Champions League!

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης και από την ομάδα της Αυστρίας μετακόμισε στη Βασιλεία, παίζοντας κατόπιν σε Ντινάμο Κιέβου, Λεβερκούζεν και Λέστερ.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999. Αναδείχθηκε από την Μπράγκα, όπου συνεργάστηκε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 η Πόρτο δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Φέτος μετρά 12 εμφανίσεις με τους «δράκους», ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Από το μέτωπο των τραυματιών, το ευχάριστο, τόνισε, είναι ότι «δεν έχει θλάση ο Ναβάρο και ούτε κάτι σοβαρό ο Μπιανκόν τελικά, αλλά ο Ισπανός μπορεί να μην παίξει, για να προφυλαχθεί μεθαύριο, ενώ μία μικρή θλάση έπαθε ο Πορόσο και έξω είναι και οι Ρίτσαρνς, Ελ Αραμπί, με τον Μπιελ να έχει ακόμα ενοχλήσεις».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x