Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η μαγεία του Φορτούνη και η επιστροφή του Ελ Κααμπί στα γκολ»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με σκορ 3-1.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας και μείωσε στον πόντο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει, φυσικά, ματς λιγότερο.

Σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ματς, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι νίκη ήρθε για τον Ολυμπιακό με λίγη τύχη στο πρώτο γκολ, με αρκετή μαγεία στο αριστοτεχνικό πλασέ του Φορτούνη και με το γκολ του Ελ Κααμπί, «στο οποίο μπορούμε να σταθούμε, καθώς ήταν το πρώτο μετά από δύο μήνες, και είναι πολύ σημαντικό για σέντερ φορ να επιστρέφει στα γκολ».

Από εκεί και πέρα, σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός όπως και με τον Αστέρα «ήταν σε πολύ χαμηλές στροφές, δεν ήταν καλός. Είχε τη δικαιολογία, βέβαια, του άδειου γηπέδου και κάποιων απουσιών, αλλά σίγουρα πρέπει να εμφανίσει πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τη μάχη της Πέμπτης με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία».

Κατέληξε, δε, ότι οι παίκτες, που έπαιξαν και πήραν την ευκαιρία, δεν την αξιοποίησαν και εγκωμίασε τη μαχητικότητα του Μαντί Καμαρά σε άλλο ένα ματς.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x