Stoiximan Super League

Ο Ισραηλινός Ρεϊνσρέιμπερ σφυρίζει στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού!

Ο Ισραηλινός Ρεϊνσρέιμπερ θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (11/5) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League!

Το όνομα του διαιτητή του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αυτός που πήρε το χρίσμα είναι ο Ισραηλινός, Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων πρόκειται για μια είδηση η οποία διέρρευσε από τον Τύπο του Ισραήλ με την ομοσπονδία της χώρας να έχει ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη αυτή.

Ο Ρεϊνσρέιμπερ είναι διαιτήτης της Elite κατηγορίας της UEFA, ο οποίος έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στην Ελλάδα για να διευθύνει παιχνίδι πρωταθλήματος. Πέρσι σφύριξε τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, που έληξε ισόπαλος 1-1 ενώ φέτος διηύθυνε άλλο ένα ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης", τη βαρύτατη ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0.

Ο Ισραηλινός, είχε ορισθεί και είχε διευθύνει και ένα παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, αυτό απέναντι στην Μολδαβία για το Nations League στο οποίο οι διεθνείς μας είχαν επικρατήσει 2-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x