Προβάδισμα από πολύ νωρίς πήρε στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός, παγώνοντας το «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο 7ο λεπτό, μετά από πολύ ωραία ενέργεια από τον Βισέντε Ταμπόρδα που έπαιξε για τον Ανδρέα Τετέι, εκείνος γύρισε στον Αργεντινό που κέρδισε την κόντρα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Κωνσταντή Τζολάκη από δύσκολη γωνία, με την μπάλα να περνάει οριακά τη γραμμή.
Στην αρχή ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν κατάλαβε πως το γκολ έχει μετρήσει, όμως όταν το αντιλήφθηκε πανηγύρισε έξαλλα το τέταρτό του τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις σε 12 εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα.
Δείτε το γκολ:
Taborda finds the net! Panathinaikos takes the lead!#OLYPAN #Football #Goalpic.twitter.com/spZGWW8OTS
— goalpostX (@GoalpostX) February 8, 2026
Διαβάστε Επίσης
Ανατροπή, γκολάρες και τώρα... ο δεύτερος ημιτελικός: Τα highlights από το ΟΦΗ-Λεβαδειακός Παπαδόπουλος: «Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε τη θέση που έχουμε με νύχια και με δόντια» Νίκολιτς: «Επηρέασαν το σκεπτικό μου οι κίτρινες των Πένραις και Πινέδα - Το πρώτο γκολ του Βάργκα ξεμπλόκαρε το ματς» Με υψωμένες γροθιές πανηγύρισε ο Ηλιόπουλος το «διπλό» της ΑΕΚ στις Σέρρες Νίκολιτς: «Ο κόσμος μας είναι ο MVP - Τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με ΠΑΟΚ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






