Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Οι… X-Factors, το φρέσκο «αίμα» και το μυαλό στον τελικό

Δείτε τα σημεία-κλειδιά από το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μέσω του προπονητή της εξέδρας.

Η φιέστα του Ολυμπιακού, το πάρτι που πήγε να χαλάσει ο ΠΑΟΚ, οι Κανέ και Σοάρες, το ροτέισον του Μαρτίνς, αλλά και το βλέμμα στον τελικό (1-1).

Αναλυτικά τα σημεία κλειδιά του προπονητή της εξέδρας:
* Δεν τους χάλασε: Ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό θα ήταν να γιορτάσει την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, το οποίο ούτως ή άλλως είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά, με νίκη τη βραδιά της φιέστας. Και μάλιστα με καλεσμένη την ομάδα, με την οποία κοντραρίστηκε περισσότερο από όλες μέσα στη σεζόν, ενώ πρόσφατα του στέρησε και τη συμμετοχή στον τελικό με πρόκριση στο ίδιο γήπεδο. Από την άλλη για τον «δικέφαλο» θα ήταν ένα ωραίο σενάριο να… χαλάσει τη φιέστα των Πειραιωτών. Δεν συνέβη κάτι από τα δύο, αλλά οι δύο ομάδες δεν θα τα βάψουν μαύρα. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν και αρκετό φρέσκο αίμα στη σύνθεσή τους, είδαν τον Σοάρες να τους αιφνιδιάζει, αλλά απέφυγαν την ήττα, ενώ ο ΠΑΟΚ, παρότι έχασε κλασικές ευκαιρίες πέτυχε τον σκοπό του.

* Ανδρούτσος και Κανέ οι μεν, Ζίβκοβιτς και Σοάρες οι δε: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στον Ολυμπιακό με έναν παίκτη, ο οποίος προσαρμόζεται ακόμα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2’. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Πειραιωτών, τη γλυκιά σέντρα του Ζίβκοβιτς και την κεφαλιά του Σοάρες στην κακή έξοδο του Τζολάκη. Ο Σέρβος άσος είχε μια ασίστ, ενώ λίγο έλειψε να πιστωθεί και δεύτερη στο 41’, σε μια φάση καρμπόν με το 0-1, αλλά ο Σβαμπ αστόχησε. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε οκτώ αλλαγές, είδε τον Ανδρούτσο να είναι σε καλό βράδυ έπειτα από καιρό. Βοηθώντας, μάλιστα, πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι μόνο η ασίστ στον Καρβάλιο για το 1-1. Έβγαλε αρκετές σέντρες ακριβείας, ασχέτως αν δεν τις εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε στο α’ μέρος και ο Κανέ, παρότι δεν λειτούργησε ιδανικά το κέντρο των Πειραιώτων, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο τρανζίσιον.

* Δεν πλήρωσε το ροτέισον, «κέρδισε» παίκτες ενόψει… τελικού: Ο Ολυμπιακός έπαιξε με Τζολάκη, Μπαγκαλιάνη, Κανέ, Φαντινγκά, αλλά και τον Ανδρούτσο στο αρχικό του σχήμα, αλλά δεν του κόστισε ακριβά. Στο ξεκίνημα κυρίως και στο πρώτο μέρος είχε προβλήματα αμυντικά, αλλά εν τέλει μικρό το κακό. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν έπαιξε με τόσες αλλαγές. Άλλωστε, δεν ήταν εφικτό αριθμητικά, αλλά κατάφερε να πάρει κάποιες ανάσες με το μυαλό και στον τελικό. Κερδίζοντας και κάποιους παίκτες. O Λουτσέσκου είδε Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ να επιστρέψουν στη δράση έπειτα από αρκετές εβδομάδες, αλλά και τον Σοάρες να βγαίνει μπροστά σε μια δύσκολη αποστολή, αλλά και του λείπει η διάρκεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x